Ga naar de inhoud

Van Dromen Naar Doen

Zet vol vertrouwen je volgende stap! Je weet waar je naar toe wilt, wij helpen je ook écht te starten. Wij staan naast je, bij elke stap die je zet.

Begeleiding bij De Eerste Stappen

Maar wat zijn deze stappen dan?! Waar moet je beginnen?! Brandende en belangrijke vragen! Vragen die nodig zijn om je onderneming van de grond te krijgen. We bieden op twee manieren begeleiding bij de eerste stappen.

Werkboek
EEN HELE ONDERNEMING, opgedeeld in kleine stappen

Stappenplan van A naar Bedrijf

Praktische oefeningen

Ontwikkeld met Marketeers

Online Visualisaties & Luisteroefeningen

Fijn als je een klein budget hebt! Niets hoeft je meer tegen te houden. NU € 0,-!

Coachgesprek
Alle Puzzelstukjes op z’n plek

Van idee naar klant

Te combineren met Online zichtbaarheid

Vertrek met jouw 2 Do – lijst

Gratis werkboek

Na het coachgesprek krijg je vier tot acht GRATIS AI logo’s of afbeeldingen. Je mag ze gelijk gebruiken!

Geen klant? Geld terug!

Heb je na een jaar ondernemen nog niet je eerste klant? Dan krijg jij je geld terug. Of het nou een coachgesprek is van 90 minuten, een tekst voor op je website of het werkboek, het geld krijg je terug. En de producten? Die mag je houden!

“Ik denk dat startende ondernemers hier heel blij van worden. Je werkboek begint echt al bij het prille begin, als iemand alleen nog het idee heeft.


Elselinde, eigenaar Bloesemkinderen

Start NU met ondernemen!

vrouw die werkt achter een laptop

Werkboek
EEN HELE ONDERNEMING, opgedeeld in kleine stappen

Heb je een klein budget? No problemo!

Dit werkboek heb ik voor jou gemaakt. Een werkboek vol praktische opdrachten en oefeningen. En niet zo maar oefeningen… Nee, nee. Het zijn de stappen die ik zelf ook heb gezet tijdens het opbouwen van mijn eigen praktijk.

Wat kun je verwachten?

Stappenplan van A naar Bedrijf

Praktische oefeningen

Tips van Marketeers

Online Luisteroefeningen & Video’s

En weet je… Je hebt GELUK! Want het e-boek bied ik nu gratis aan! Gewoon, omdat ik graag wil dat we samen zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen 🙂

Nu hebt geen excuus meer om niet te starten, toch? Nu is het jouw moment. Klik op de knop en vul het formulier in. Dan stuur ik je een link naar het werkboek.

Prijs
Werkboek – EEN HELE ONDERNEMING?! Opgedeeld in kleine stappen: € 19,95

€ 0,-

Je ontvangt eerst een bevestigingsmail, daarna een link naar een Google Drive map. Door het werkboek aan te vragen, ga je akkoord dat ik je berichten stuur.

mensen in gesprek met puzzelstukjes op de achtergrond

Alle Puzzelstukjes Op Z’n Plek – Coachgesprek

Als je net begint met ondernemen, dan zit je hoofd vol. Vol met ideeën en vragen. Het is fijn om orde in de chaos te krijgen. Fijn om al je vragen te stellen (en antwoord te krijgen).

Ik ben er voor jou, voor al je vragen! Dit kan online of op locatie. Mocht je na een jaar niet je eerste klant hebben? Dan krijg jij je geld terug.

BONUS: je eigen logo! Ik heb toegang tot AI-tools die te gekke logo’s en afbeeldingen kunnen maken. Zorg dat je je tijd besteedt aan de belangrijke dingen (dat is dus niet je logo) maar laat je praktijk stralen!

Prijzen
30 minuten: € 69,95
60 minuten: € 119,95
90 minuten: € 149,95

(Prijzen zijn inclusief 21% BTW)

Niets hoeft je meer tegen te houden. Begin vandaag met je praktijk en vraag jouw gesprek aan!

Meest Gestelde Vragen (FAQ)

Geef je ook begeleiding over financiën?

Op gebied van administratie en financiën ben ik geen expert. Maar heb wel alle stappen die jij moet gaan doorlopen, al eens gezet. Ik deel graag hoe ik alles heb georganiseerd en aangepakt.

De leden van Praktijk om de Hoek krijgen toegang tot formats voor offertes, facturen, etc. Ook komt het onderwerp geregeld terug in de nieuwsbrieven.

Hoe krijg ik mijn eerste klant?

Je eerste klant is een feestje! Maar hoe krijg je je eerste klant? Door je waarde met de wereld te delen! Door eerst te geven. Zo ontdekken je (potentiële) klanten wat jij hebt te bieden, dat je betrouwbaar bent en dat je goed levert.

Welke opleidingen heb ik nodig om te starten met ondernemen?

Je hebt geen nieuwe opleiding nodig! Kijk eens terug naar alles wat je al hebt gedaan? Welke opleidingen heb je al afgerond? Laat dit je vertrekpunt zijn.

En voor het stukje ondernemen? Daar kunnen we je bij helpen! No worries!

Op welke manier kan ik met jou sparren?

Samen sparren doe je niet alleen met mij, maar met alle ondernemers bij Praktijk om de Hoek. We hebben allemaal waardevolle ervaringen. Soms doen we dat live, voor diepgang. Soms via de mail of app, voor brandende vragen. Meld je daarom aan bij onze facebookgroep 🙂