Ga naar de inhoud

Contact

Hoe kan ik… Waarom is het… Wanneer zal ik…
Blijf niet alleen rondlopen met je vragen, maar stel ze!

Stel je vraag!

Laura van der Mark – Praktijk om de Hoek

laura@ leerkriebels.nl

Auriollaan 44, Utrecht

Connect op Social

  Altijd up-to-date?
  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  …. Oepsie…. Die komt binnenkort!

  Meest Gestelde Vragen (FAQ)

  Geef je ook begeleiding over financiën?

  Op gebied van administratie en financiën ben ik geen expert. Maar ik heb wel alle stappen, die jij moet gaan doorlopen, al eens gezet. Ik deel graag hoe ik alles heb georganiseerd en aangepakt.

  De leden van Praktijk om de Hoek krijgen toegang tot voorbeelden en formats voor offertes, facturen, etc. Ook komt het onderwerp geregeld terug in de nieuwsbrieven.

  In welke regio werk je?

  Zelf werk ik in regio Utrecht op scholen en opvang. De eerste praktijken die ik heb geholpen zijn ook werkzaam in deze regio.

  Hoe ben jij aan je ervaring gekomen?

  Vooral door te doen!

  In 2010 ben ik begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Na 3 jaar ben ik ben ik mij gaan specialiseren in de remedial teaching en de ontwikkeling van het jonge kind. Op mijn school kon ik het lesgeven combineren met remedial teaching en coaching.

  In 2021 ben ik gestart met Leerkriebels, maar mijn ondernemersreis was daarvoor al begonnen. Niet al zelfstandig ondernemer, maar wel een ondernemend persoon!

  Ik heb al een eigen praktijk, wil je mij dan ook helpen?

  Maar natuurlijk wil ik je helpen!

  We hebben allemaal verschillende ervaringen en vaardigheden ontwikkeld. Als je verdieping wilt rondom marketing of online zichtbaarheid, dan kan ik je zeker op weg helpen.