Ga naar de inhoud

Leren op maat, om elk kind te laten bloeien

Waar vul jij je onderwijsmandje mee? Vanuit Verbinding en Vertrouwen onderzoeken we wat jou uniek maakt en wat je nodig hebt.

Icoon De Leerwinkel Utrecht

De Leerwinkel – Remedial Teaching

Bij De Leerwinkel, vul je je mandje met wat jij wil leren. We werken aan hoofd, buik en voeten. Wat er ook op jouw ‘boodschappenlijstje’ staat, bij De Leerwinkel kan je het halen!

Alles draait om openheid en vriendelijkheid. Ik ben van nature een open en vriendelijke persoon, en ik geloof dat dit een veilige en uitnodigende omgeving creëert. Een omgeving waarin kinderen zich comfortabel voelen om te leren en te groeien. Ik ontmoet elk kind waar het zich bevindt, zonder harde verwachtingen of oordelen. Ik wil dat ze weten:

“Je bent oké zoals je bent”.

Bij De Leerwinkel, creëer ik een omgeving die is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en intuïtie. Hierdoor kan je kind op zijn of haar eigen unieke manier leren. In plaats van het leren te ‘dwingen’, ondersteun ik het leerproces. Zo krijgen kinderen de vrijheid om te verkennen, vragen te stellen en zelf keuzes te maken. Dit betekent dat je kind een liefde voor leren kan ontwikkelen die verder gaat het klaslokaal.

Bij De Leerwinkel vinden we dat elk kind een unieke leerreis verdient, één waarbij ze de tools kunnen verzamelen die ze nodig hebben om te groeien. Daarom bied ik ondersteuning bij basisscholen in Utrecht.

Mijn diensten stem ik af op wat elk kind nodig heeft. Om dit te bereiken werk ik samen met andere onderwijsprofessionals en het Samenwerkingsverband. Het bijzondere aan De Leerwinkel is dat ik mij specifiek richt op inclusief onderwijs.

We geloven dat de kinderen met de juiste ondersteuning en begeleiding geweldige stappen kunnen zetten in hun leerproces, in hun vertrouwde omgeving. Ook de kinderen die ‘eigenlijk’ naar het speciaal onderwijs zouden moeten gaan.

Kiezen voor De Leerwinkel betekent

Hoofd

Bij De Leerwinkel vullen kinderen hun mandje niet alleen met kennis, maar ook met een sterk gevoel van zelfsturing en eigenaarschap over hun leerproces. We stimuleren denkvaardigheden en autonomie in het zijn en leren.

Buik

Verbinding, daar draait het om. Verbinding met jezelf, met anderen en met de wereld om je heen. Ik help je te ontdekken hoe je je hoofd, hart en lijf kunt gebruiken om beter te leren. Samen creëren we een veilige plek waar je je verbonden voelt.

Voeten

Ik geloof in jou. Ik zie hoe fantastisch jij bent, precies zoals je bent. Samen gaan we ontdekken wat jij allemaal kunt. Met dit vertrouwen wordt leren een avontuur waar je naar uitkijkt.

Wat anderen zeggen over De Leerwinkel

Aanbod

Speciaal, maar dan op Regulier

Soms lijkt het alsof kinderen die het moeilijk hebben alleen maar in speciaal onderwijs terecht kunnen, maar bij De Leerwinkel geloven we dat er meer mogelijkheden zijn.

Ik bied begeleiding voor kinderen op deze kritieke drempel, help hen hun potentieel te benutten en hun zelfvertrouwen te vergroten, gewoon in hun eigen, vertrouwde omgeving.

Samen vullen we hun leermandje met technieken en tools op maat. Met De Leerwinkel aan hun zijde, kunnen deze kinderen blijven groeien en leren.

icoon aanbod De Leerwinkel - EF en leerstrategie

Executieve Functies & Leerstrategie

Heb je moeite met het organiseren van je gedachten, het plannen van je werk of het omgaan met emoties? Geen zorgen, je bent niet de enige! Executieve functies zijn als de ‘managers’ van onze hersenen en soms hebben ze wat extra ondersteuning nodig.

Klaar om je mandje te vullen met de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn? Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan!

icoon Aanbod De Leerwinkel - Rekenen

Dyscalculie & Rekenproblemen

Waar sta je nu in je rekenontwikkeling? Ik neem de tijd om dat te onderzoeken. Het gaat niet alleen om getallen, maar ook om zelfvertrouwen en plezier in het leren. Ik focus op jouw sterke punten, zodat jij kunt bloeien in jouw rekenavontuur.

Bij De Leerwinkel, vullen we ons mandje met de gereedschappen en het zelfvertrouwen die nodig zijn om rekenproblemen te overwinnen.

Icoon Aanbod De Leerwinkel - Spelling en lezen

Spelling & Lezen

Bij De Leerwinkel maken we van spelling en lezen een ontdekkingsreis! Geen saaie werkbladen of eindeloos herhalen. Nee, we maken het levendig, bewegend en coöperatief. Van voor-koor-door leesmethodes tot werkvormen die leesplezier stimuleren, ik zorg ervoor dat ieder kind kan groeien in zijn of haar taalvaardigheid. Met een focus op leesplezier en vertrouwen, zullen kinderen zelf ervaren dat ze stappen zetten en successen behalen.

Bij De Leerwinkel, vullen kinderen hun mandje met woorden en verhalen, en nemen ze plezier in lezen mee naar huis.

icoon Aanbod De Leerwinkel - spreken

Extreme verlegenheid & Spreekangst

We verkennen samen jouw unieke stem, leren hoe je jouw woorden kunt gebruiken om uitdrukking te geven aan je gedachten en gevoelens, en hoe je je op je gemak kunt voelen terwijl je dit doet. We vullen ons mandje met moed, zelfvertrouwen en de kracht om jouw stem te laten horen.

Bij De Leerwinkel gaat het niet alleen om spreken, maar ook om je gehoord en begrepen te voelen.

Over Katja

Hoi! Ik ben Katja van Beurden, de oprichter van De Leerwinkel. Ik was vroeger een leerkracht, maar ik wilde meer kunnen doen voor mijn leerlingen. Vooral voor de kinderen die meer ondersteuning nodig hadden. Daarom heb ik extra studie gedaan en ben ik Remedial Teacher geworden.

Ik woon in Utrecht met mijn gezin, maar ik kom oorspronkelijk uit Vlijmen. Mijn passie is om wetenschappelijke inzichten te combineren met mijn intuïtie om kinderen te begeleiden bij hun leerproces.

Wat ik het belangrijkste vind, is dat kinderen zelf keuzes kunnen maken. Ik wil ze helpen om vriendelijke mensen te worden, die hun eigen pad in het leven kunnen kiezen met vrijheid en autonomie.

Ik geloof in “liefdevolle verwaarlozing” – ik geef kinderen vertrouwen en werk vanuit vertrouwen. Ik stel geen harde verwachtingen, maar benader elk kind met openheid en vriendelijkheid. Ik kijk echt naar het kind, naar wie ze zijn, niet alleen naar wat ze kunnen doen.

Bij De Leerwinkel zeg ik tegen kinderen: “Ik werk voor jou en jij werkt voor jezelf”. We zijn hier om te leren, te groeien en plezier te hebben, en we doen dat samen, op een speelse en verbonden manier.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op, ik hoor graag van je!

De Leerwinkel is aangesloten bij

Rekencoach
LBRT logo

Contact

Icoon De Leerwinkel Utrecht

Katja van Beurden – De Leerwinkel

06 40988939

katja@deleerwinkel.com

Dudoksingel 15 te Utrecht

  Meest Gestelde Vragen (FAQ)

  Waar geeft De Leerwinkel begeleiding?

  De Leerwinkel is te vinden in regio Utrecht. Basisscholen en organisaties kunnen mij inhuren voor arrangementen en remedial teaching.

  Geeft De Leerwinkel ook begeleiding aan particulieren?

  Nee, helaas. De Leerwinkel werkt alleen met basisscholen en organisaties. Denk/ vind je dat jouw kind remedial teaching of extra begeleiding nodig heeft? Dan raad ik je aan om in gesprek te gaan met de leerkracht of school.

  Wat is het tarief van De Leerwinkel?

  Het tarief is afhankelijk van de vraag en het traject. Wil je meer weten? De Leerwinkel maakt voor jou een offerte op maat. Geheel vrijblijvend!

  Algemene voorwaarden